Știri

Ştiri de la Radu Gheorghe

Mai toate postările mele pe diferite platforme sociale se regăsesc pe Facebook. Acolo veţi găsi postările mele de pe Twitter, Youtube, Google +, ele vorbesc viaţă, artiști, muzică, spectacol, poezie, artă în general, întâlniri cu persoanele ce agreează arta ce o susţin zi de zi. Nu ezitaţi să vă abonaţi la contul meu de Twitter sau Facebook pentru a fi informat de ele.

Postari Facebook

• „Ai, hai... Și totuși există iubire... Rugă pentru părinți... Nebun de alb... Trăiască România... La o cană cu vin... Viața noastră ce-ați făcut cu ea?... Oameni de zăpadă... Doamne, ocrotește-i pe români!”
• Bilete încă mai puteți găsi la Sala Palatului sau aici:
www.eventim.ro/ro/bilete/remember-cenaclul-flacara-bucuresti-sala-palatului-466017/event.html
• Remember Cenaclul Flacăra - Adrian Păunescu, 3 noiembrie 2017, Sala Palatului. Și-au anunțat participarea: Ștefan Hrușcă, Nicu Alifantis, Mircea Baniciu, Stanculescu Doru-Emil, Victor Socaciu, Dan Chebac, Emeric Imre, Zoia Alecu, George Nicolescu, Sorin Minghiat, Adrian Ivanitchi, Radu Gheorghe, Dinu Olarasu, „Ecoul” (Magda Puskas, Sorina Bloj), Bodolan Mircea, Evandro Rossetti, Vali Şerban, Eugen Cristea, Valentin Moldovan, Cristian Buica, Gyozo Majay, Mihaela Popescu, Arpi Domokos, Marius Baţu (Poesis), Raul Carstea & Adi Manolovici, Dan Iliescu (Timpuri Noi), Mircea Rusu, Vasile Mardare, Mihai Napu, Florin Săsărman, Maria Gheorghiu, Geo Stanca, Frații Chiriac, Dan Vană, Cătălin Catalin Condurache, Doru Gheaja, Vanghele Gogu, Madalina Amon, Adrian Adrian Sarmasan, Adi Bezna, Walter Ghicolescu, Tica Luminare, Eugen Avram, Catalin Stepa, Andrei Păunescu și trupa Totuși... Vor fi și prezențe-surpriză. Lista rămâne deschisă și în plus, și în minus, pentru definitivarea programului.
... Mai multMai putin

• „Ai, hai... Și totuși există iubire... Rugă pentru părinți... Nebun de alb... Trăiască România... La o cană cu vin... Viața noastră ce-ați făcut cu ea?... Oameni de zăpadă... Doa...

Vezi pe Facebook

Imagini surprinse cu ocazia Taberei Folk de la Calafat 2017 de catre Haiduk de Jiu caruia îi multumesc.
Radu Gheorghe
... Mai multMai putin

Imagini surprinse cu ocazia Taberei Folk de la Calafat 2017 de catre @[1156488665:2048:Haiduk de Jiu] caruia îi multumesc. @[100010256763032:2048:Radu Gheorghe]

Vezi pe Facebook

Acesta-i audio-book-ul pe care-l voi lansa in cursul zilei de marti 8 august, inaintea recitalului meu. Va astept cu drag la Calafat ! ... Mai multMai putin

Vezi pe Facebook

Astăzi începe Tabăra Folk Calafat 2017, eveniment ce se va etala pe perioada 3.08-10.08.
Voi fi prezent la acest eveniment pe data de 08.08 şi voi lansa un audiobook ce poate fi achiziționat împreună cu cartea « Tata este gras » (care este baza audiobook-ului) în cadrul festivalului.
În toată această perioadă numeroşi colegi vă aşteaptă pentru a vă cânta, încânta şi amuza.
Radu Gheorghe
... Mai multMai putin

Tabăra Folk Calafat 2017

august 3, 2017, 12:00pm - august 10, 2017, 10:59pm

Sub sloganul ,,Asta-i muzica ce-mi place!”, de la 3 august 2017, timp de o săptămână, pe malul Dunării, participă peste 100 de folkişti, poeţi, jurnalişti, organizatori de spectacole ale ge...

Vezi pe Facebook

Câstigătorul concursului, este singurul participant care a făcut o descriere în 3 cuvinte pe Pagina Oficială Radu Gheorghe, adică Negoias Viorica si restul "caietului de sarcini". Este vorba de o invitaţie dublă, la spectacolul de comedie ”Interpretul”, de la Teatru la Cinema, în Grădina TVR
Invitatia este valabilă doar pentru acest spectacol, doar în acest week-end si nu este transmisibilă. Echipa Teatru la Cinema va lua contact du doamna.
Cu deosebită stimă,
Radu Gheorghe
... Mai multMai putin

Vezi pe Facebook

În direct acum ... Mai multMai putin

Vezi pe Facebook

Vrei sa îl întâlnesti pe maestrul Radu Gheorghe ?
Participă la #CONCURS si câştigă o invitaţie dublă, la spectacolul de comedie ”Interpretul”, de la Teatru la Cinema, în Grădina TVR!
Ce trebuie să faci?
1. Dă like paginii paginii Teatru La Cinema - Cinema City - Sun Plaza
2. Like concursului (postarii)
3. Descrie-l pe Radu Gheorghe in 3 cuvinte intr-un comment la aceasta postare!

Concursul se încheie Vineri, 21 iulie 2017 , ora 12:00, iar câştigătorul va fi anunţat ulterior prin tragere la sorti, în vederea validării premiului. Numai participanții care respectă condițiile de participare vor fi incluși în tragerea la sorți.
Invitatia este valabila doar pentru acest spectacol, doar in acest week-end si nu este transmisibila. Atentie profilul de facebook folosit pentru participare trebuie sa fie unul real! Mult succes!
Bilete și rezervări pe www.teatrulacinema.ro și la 0310051620 sau direct de la casieria amenajată la intrarea din Calea Dorobanți 191, sector 1, în zilele de sâmbătă și duminică, între orele 10:00 – 11:00 și 19:30 – 20:30.
... Mai multMai putin

Vezi pe Facebook

Radu Gheorghe a distribuit clipul video postat de Teatru la Cinema. ... Mai multMai putin

Acel moment când te ia gura pe dinainte! Radu Gheorghe în ”Interpretul”, sâmbătă 22 iulie 2017, ora 20:30, în Grădina TVR! Cumpără bilete pe www.teatrulacinema.ro! Rezervări și inform...

Vezi pe Facebook